Semester #3

Jahopp, sista veckan av semestern försvann den med!!! Inte riktigt i ett naffs men nästan 🙂 Den började rätt lugnt men sedan drog det igång igen. Jag och Cilla hade planerat att åka till Kolmården men när vi halkade efter i tidsschemat bestämde vi oss för att åka dit en annan dag, istället åkte vi till Skansen 🙂 Djur som djur eller?? 😉 Kan tyckas något tråkigt med en sådan gråmulen dag men desto fler djur att titta på. Djuren bjöd på många fina fototillfällen.

Viran & jag posar på en Dalahäst.

 Jag fick till en lite häftig bild på en av sälarna med en ganska klar spegelbild. Och visst ser nallen mjuk och gosig ut 🙂

 En mink

Lodjur

Vargarna visade sitt intresse för besökarna.

Viran fiskade upp en date och tog en biltur 😉

På lördagen var det dags.. Dagen med stort D.. DEN STORA DAGEN!!!! Dagen då min barndomsvän Anna skulle gifta sig!!! Hon satte ribban ordentligt, Vackraste bruden någonsin!!!

Hela snyggogänget samlat men snyggast är Anna!! 🙂

 

De lyckliga tu

På söndagen dvs dagen efter Dagen D åkte vi till Kolmården ialla fall… Klokt eller oklokt?!! Ja, det hade ju varit skönt att sova lite mer än 4h och det var ju inte så att vi INTE festade på bröllopet!!! Men samtidigt var det sista dagen på semestern… vad gör man inte 😉 Likt torsdagen på Skansen så var det även här gråmulet men vi hade supertrevligt!!! Här kommer lite mera bilder 🙂

Han har ett ordentligt grepp om polarn..

Honom skulle du vilja möta i en mörk gränd va?! 😉

Ett av de vackraste djuren på planeten, en snöleopard

Viran jämför hand/fotavtryck

Är man på Kolmården, måste man se delfinshowen, annars kan man lika gärna stanna hemma.

 

Farsan Baloo kliar ryggen 😉

Dagen avslutades sedan med timmar av bilköer hem.. vi var inte hemma förrän 23.45 så det blev en lååång dag dessutom men det var en superhärlig dag!! I helgen blir det utställning, återkommer med resultat. Wish me Luck!!!


Lämna en kommentar